Afgelopen zondag hadden we de rit van T.T.C. Oss op het programma staan.
De opkomst was matig, de jongeren zijn na een goede start slecht vertegenwoordigt daarnaast zien we sommige oudere leden niet of te weinig, jammer !
Adelix was deze zondag toch present ondanks hij de dag ervoor bij het afzagen van de hoogste tak van een perenboom zes meter naar beneden was gekukeld.
(Adje kan niet vliegen).
Ad de lang alias Adelix dacht dat hij wel kon vliegen (dat hij alles kan) maar met de club meefietsen met een paar gekneusde ribben valt niet mee, dus Adje haakte net voor de inschrijving in Oss al af. Adje beterschap !
Met vijf man en een vrouw begonnen we aan de tocht van 75 km.
Harold moest er op geattendeerd worden dat we wilde gaan want hij was namelijk uitgebreid aan het buurten met een collega chauffeur en zag daardoor niet dat we weg fietste.
De route was nagenoeg het zelfde als andere jaren en ik mag wel zeggen dat deze niet kan tippen aan de route van de Keienrenners Classic.
Er zaten mooie maar ook mindere stukjes in en het was vooral een vlakke rit.
Op de oversteek met het pontje van Cuijk naar Middelaar troffen we nog wat bekende van de C-ploeg van Coppi uit Herpen.
Niet lang na de oversteek was onze pauzeplaats aan het water in een mooi havencafeetje, dit bleek overigens niet de officiƫle pauzeplaats te zijn maar we zaten goed en het was er niet al te druk.
Bij de koffie met appeltaart kregen we ook nog een likeurtje geserveerd dit werkte bij de meeste als doping, je werd er warm van en Karin had hierdoor geen last meer van koude voeten.
Tele Willy van Wychen die in topvorm is en Gerard (de taaie) Brouwer, deden veel kopwerk en met veel tegenwind was dit vooral een verlichting voor de rest.
Na een leuk tochtje van ongeveer 86 kilometer kwamen we weer terug in Megen waar de ene naar huis zoefde ging de ander nog een bruintje bier pakken bij een van de keienrenners.

Jack the postman